1 Apr 2015

I'm Back!


haloooo! lama suda tidak spend time d blog ni. mmg lama tidak update entry kan. entah la mau cakap busy tidak juga. tp semenjak sambung study ni jarang-jarang suda ada mood mau berblog. tetiba ni malam tergerak hati mau update entry hihi.

okay first of all, too much story i want to share.......

sekarang aku sambung study d Melaka and hm hows my life here? ha ha biasa la kan student mmg terlalu banyak dugaan lagi-lagi jauh dari family. hm homesick mmg la tp best juga sebab boleh berdikari. aku ambi course Diploma Islamic Law. entah la kenapa tergerak hati mau ambil kos ni even aku rasa mcm nda sesuai dgn penampilan aku ha ha. k inshaallah one day. hmm klu pasal pelajaran tipula mahasiswa/i mana yg tidak stress kn bila peringkat ipt suda. yeah with those assignment, quiz, test and so on. mmg banyak tp itulah hidup ipt. tambahan lagi aku ni kos islamik sikit mau hafal itu ini and kebanyakan arab so aku perlu kerja lebih lagi. ya la mmg stress juga sebab mau final exam suda belum lagi hafal surah hahaha. ohya aku skrg mau habis sem 2 suda yeayyy! nda lama mau naik sem 3 suda haha.
well aku mmg suda plan aku mau aktif d peringkat ipt and finally yeah aku sangat aktif d sni and i'm the one bakal MPP alhamdulillah. kakak senior banyak btul yg bagi kepercayaan kpd aku also para pensyarah. aku pun tidak sangka zaman sekolah rendah terulang lagi d ipt setelah sekian lama time sekolah menengah aku menyepi dan tenggelam. huhu. 

sebenarnya aku nda tau mau cerita pasal apa. cerita tu mmg banyak tapi aku update d lain entry ja la hehe. bye

شكرا جزيلا

No comments: